AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




divendres, 25 de juliol del 2008

Sant Jaume 2008

Com tots els anys, el dia de Sant Jaume la Colla ha estat protagonista de la festa Callosina més tradicional, les danses.

Hem començat el dia fet un altre assaig per al certamen de Santa Pola a les 18:00h a la Casa de la Música, en acabant hem anat a la Plaça per animar la degustació de pastissos a les 19:00h.

Hem estat sopant al bar del Convent i des que hem acabat de sopar fins les 11:30 hem animat al personal que hi havia a la plaça.
Abans de pujar a la plaça amb la "Tocata de Villagordo" ens hem fet una foto a la font de pedra del Convent, aprofitant que enguany hem afegit al nostre vestit la tradicional faixa valenciana.


Comentar que hem comptat amb la col·laboració a la dolçaina del company de Relleu "Xixola" vei de Benimantell que a partir del proper curs baixarà a assajar amb nosaltres (un més que bon fixatge per la colla), de Jaume Gregori que ha deixat momentàniament el seu tabal per afegir-se als dolçainers, i de la xixonenca Macu Guijarro que ja havia tocat en nosaltres en altres ocasions, i que a partir del curs vinent també ens acompanyarà.