AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




dissabte, 2 d’agost del 2008

V Mostra de Música Tradicional de Santa Pola

Este dissabte 2 d'agost hem preparat una actuació especial per la Mostra de Santa Pola. Després de fer un passacarrer per un dels carrers del poble, hem anat a l'auditori del Palmeral on hem interpretat peces tradicionals de Callosa (la diana I, l'arrancà, les cucanyes, el ball dels nanos, el sant jaumer, danses, el caragol i la jota 5), tot això acompanyat d'una presentació amb fotos i vídeos per explicar quan i com es senten estes peces a les diferents festes celebrades a Callosa.

Hem d'agrair la col·laboració d'un grup d'amics que desinteressadament ens han ballat les danses (Màximo Guzman, Francis Cortés, Manolo Rovira, Pepa Ferrer, Adolfo Ferri, Rosa Saval, Manera i altres), i han fet una xicoteta representació del ball moro (amb cascarrons inclosos) davant del públic de Santa Pola, que han quedat entusiasmats.

Volem donar les gràcies a la Colla del Freu de Santa Pola pel seu bon tracte i per haver-nos convidat al seu poble. En acabar l'actuació nostra, ells van interpretar un xicotet concert (el Pasdoble Jaume Doménech, la marxa cristiana La Lligassa, l'obra d'Antoni de la Asunción Manises: Terra - Aigua - Foc, i el ballet Dimní)

Posteriorment ( a les 12 de la nit) vam fer un soparet de picaeta al mateix bar de l'auditori.

Llauis... quina calor que feia a Santa Pola, no...???