AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI
dissabte, 22 d’octubre del 2022

Festes de Moros i Cristians Callosa 2022

 Després de tres anys sense festes, este 2022 hem pogut tornar a celebrar-ho. Vam començar amb l'arrancà.


Però sobretot teniem molta il·lusió en eixir  i doblar a les dos entrades, mora i cristiana, presentant davant el nostre poble les dos composicions, les dos fanfàrries, composades per Miguel Sanchis (la cristiana de títol "Torna la festa") i Ximo Guardiola (la mora de títol "Les Muntanyes d'Al-Azraq")


Aquestes composicions úniques, escrites per a dolçaina, i que encapçalaran les nostres dues desfilades, junt a la creu i la mitja lluna les dues entrades, i després repetiran obrint els respectius "boatos".


Des d'ací donar les gràcies als dos compositors, per la seua col·laboració desinteressada, així com també per agraïr-los la gran qualitat musical de les dues obres, que ha fet i fará en el futur gaudir al públic sense dubte.


Aquesta nova manera d'obrir entrada i boato amb una colla de dolçaines, reforçada amb tuba, tarota, bombo de concert, i carro de timbals ampliat ... ens omple d'orgull, i esperem que aquestes obres ara estrenades formen part, d'ací uns anys,  de la memòria musical del nostre poble, com ha passat en altres obres tipus "Callosa en Festes", etc.... i que siga motiu d'inspiració en altres poblacions que com la nostra viuen instensament la festa de moros i cristians.


Esperem de veritat continuar la col·laboració amb les successives juntes rectores de la Societat de Moros i Cristians, vista la qualitat musical, així com la il·lusió dels participants, i l'espectacular resultat final.