AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI
diumenge, 1 d’agost del 2021

Concert a Tàrbena

 Este dissabte 31 de juliol del 21, hem tornat a poder fer un concert, després de tot aquest llarg episodi del coronavirus, que sembla estar acabant.

Quina alegria poder tornar a tocar, la colla unida, en un entorn tan acollidor com la plaça de l'església del veí poble de Tàrbena.

El concert està encabit dins els concerts patrocinats per la diputació d'alacant, que des de fa uns anys promou aquesta entitat, un fet en el que es genera una molt bona col·laboració i ajuda a les colles de dolçaines i tabals.


El concert tenia un "leitmotiv" ben clar, totes les peces tenien nom de "dona", ja que voliem fer-les aquest homenatge.


Hem escomençat fent un passacarrer, per animar a la gent del poble a acostar-se a la plaça a sentir el concert.
En acabar el passacarrer, hem començat l'actuació, situats davant l'església, un lloc per cert amb molt bona sonoritat.
Ací teniu algunes fotos més, amb la qualitat habitual del nostre company i amic Juanvi Benimeli, a qui des d'ací li agraïm la seua inestimable col·laboració.Un agraïment especial al nostre nou director, i a la seua inesgotable paciència. Ja fa mesos que ve de Calp totes les setmanes, per fer-nos classes i dirigir els assaigs. Sergi una abraçada. També per Dani i Sandra, dolçainers de la colla del Carellot de Calp, que ens han acompanyat.


Vàrem acabar el concert, fent una bona passadeta de les danses de Callosa, llàstima que amb la incidència encara massa alta, la joventut Tarbenera no va gosar a eixir a ballar. No cal patir, ja tindrem temps de tornar a ballar.Bé des d'ací només acabar convidant-vos a tots al proper concert que farem. 

Serà el concert encabit dins el programa dels intercanvis, que celebrem tots els anys, i que enguany, també estarà un poc limitat pel coronavirus, i que interpretarem la colla el Pinyol al poble de Callosa, el proper mes d'octubre, amb una temàtica adient per les dates: "Música Festera".

Ens vegem, no falteu, que enguany celebrem les nostres noces d'argent, la colla el Pinyol ja fa 25anys que es fa fundar oficialment, i aixó ho celebrarem amb alguna sorpresa.