AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




dilluns, 25 de juliol del 2016

Sant Jaume 2016

Enguany la colla el Pinyol ha tornat a participar en les festes de Sant Jaume del nostre poble, després de 3 anys de discriminació per part de l'anterior equip de govern.

I ho hem fet acompanyant a les balladores del grup de danses Callosí "la Faltriquera" tocant les danses de Callosa. Hem començat amb un passacarrer des de la Casa de Cultura, fins la plaça, entrant tocant el "Sant Jaumer" amb dolçaina, pensem que per primera volta en la història, peça tradicional d'entrada a la plaça escrita per banda, i que es va arranjar per a dolçaina el 2006.

Ací teniu algunes fotos de l'acte fetes per Juanvi Benimeli i Macu Guijarro





En acabant es va donar pas al grup de danses de Polop de la Marina "el Porxet", que va ballar diferents danses, jotes, boleros, etc de pobles veins.












Hem de dir que la col·laboració amb la Faltriquera i el Porxet ens omple d'orgull i que sempre que ens necessitaran estarem al seu costat.

Un acte destacable que tindran les festes d'enguany és la cantada d'albades, en la que el protagonista serà el nostre Gerard Tomàs, unes albades que feia anys no es sentien al nostre poble.

I com no el concert que farà Pep Gimeno el Botifarra el dilluns 25 a la plaça del Convent acompanyat per la Banda la Primitiva de Callosa, interpretant un recull de peces tradicionals valencianes arranjades per R. Lorente. Segur serà un èxit.

Bé ens vegem el dia 9 a les festes de Benicolet i el 12 al Correfocs de Xixona.