AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




dilluns, 28 de setembre del 2009

Un altre cap de setmana "carregat de bombo", com el pasdoble de la Inestable

Este cap de setmana que havia de ploure intensament, i que gràcies a algú s'ha esperat a diluviar al dilluns, hem fet de tot:

dissabte
A les 16:00h vam fer el darrer assaig per al concert de música festera aplaçat amb la banda de música.
A les 20:00h vam baixar a Altea per tocar a l'entrà cristiana, com tots els anys vam ser només mitja colla, però se'ns va sentir bé (tocàrem Salimar, Aitor i Cotes).
A la nit l'aurora.....

diumenge
A les 11:00h vam anar una parella a Relleu a tocar amb Eliseu les danses d'eixe poble, fèrem primer un passacarrer per arreplegar a les balladores i a les festeres (que anaven amb macetes al alfabigueres al cap).
La dansa molt senzilleta, sempre el mateix tema repetint-se i el ball com a curiositat anava fent-se pels diferents carrers del poble. En arribar a la plaça vam acabar tocant una joteta, molt semblant a alguna de les que toquem a Callosa (la del ball moro que es balla amb els cascarrons).

A les 19:00h per fi vam poder fer el concert de música festera, en què pels comentaris de la gent en acabar el concert, les peces amb dolçaina van triomfar.
Sembla increïble que la gent de Callosa descobrisca ara que una banda de música enriquida amb el so de la dolçaina sone tan bé...

A les 20:00h es va fer la processó de les festes de Relleu en què membres la colla el Pinyol també vam participar.

A vore si els propers dies aconseguim alguna foto de tot açò