AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI
dilluns, 25 de maig de 2009

Festes de Moros i Cristians de Petrer del 2009

El passat cap de setmana, 16 i 17 de maig, es van celebrar les festes de Moros i Cristians a Petrer, on ens van cridar per tocar junt amb la colla el Terròs a les entrades.

Vam anar dissabte i diumenge, ací teniu unes fotos que ens va fer Lídia mentre tocàvem. Com no podia ser d'una altra manera ens ho vam passar molt bé, i tocar amb la colla del Terròs és espectacular, ja que no sempre pots tocar a la volta amb més de 30 dolçainers d'eixa qualitat.

Enguany només hem pogut anar 3 dolçainers ja que ha caigut en plena temporada del nyespro, quina llàstima perquè havera pogut vindre més gent... l'any passat ja vam tocar (a pesar de la pluja torrencial que ens va caure en plena entrada, i que nosaltres vam poder acabar, encara que banyats fins els calçotets, però darrere nostre no va desfilar ningú més i es va suspendre l'entrada).

El diumenge Eliseu ens va convidar a la seua kàbila (ací baix les anomenen "quartelillos", encara que no hi ha guàrdies civils afortunadament), i ens van fer gaspatxo manxec amb caragols per dinar (una delicia...)

en agraïment els tocàrem a l'entrada a la seua esquadra de maseros esparters dos peces molt boniques, "tabal i saragürells" i "seneca autobusos..." inclosos amb la banda de música de Palomar de Valéncia.