AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




dijous, 25 de desembre del 2008

Recollida de joguets usats/Dinar de Nadal/Cavalcada del Pare Nadal

Quina vespra de nadal hem passat enguany, com sempre, se'ns ha juntat tot!!!


Des de les 11:00h fins les 14:00h hem estat a la plaça del Convent arreplegant per 3r any consecutiu joguets usats per donar-los a Càritas. Cada any la gent que participa és major, i la quantitat de joguets va augmentant. Va ser una bona idea d'Eliseu.

Esta volta hem tingut la col·laboració de Manolo Cortés, que ens va fer un caixò ben ple de canyes tallades ("castanyoles" en Callosí) per anar al Jesuset a la vesprada (a tots els que van portar algun joguet).

Com a agraiment li vam demanar a Salvador el fotògraf que ens fera una foto a tots junts, i en 10 minuts ja la teniem enmarcada i li la vam regalar com a record. Ací teniu la "còpia pirata" que li vam fer.






Després vam anar a la Fonda Galiana a celebrar el dinar de Nadal, com tots els anys, i la nostra secretària ens va "passar" el xec corresponent, moltes gràcies a Sílvia per la feina feta (com es nota que domina l'Excel). En la fonda vam coincidir amb els de la "Gran Babilon", que tenien una actuació a l'Andragó a les 4 de la vesprada. A l'hora del café vam fer unes passadetes.



Vam acabar el dia dolçainer a les 18:00h amb la cavalcada del Pare Nadal que va entrar a Callosa amb un ballet (i moltes mes cosetes) i la música de la colla el Pinyol. Ací teniu imatges del xicotet assaig que vam fer amb les xicones abans de començar. Quina llàstima no haver fet fotos de la cavalcada des de la font dels Patos fins a la costera de la Presó, la gentada que hi havia era espectacular.



Ací teniu més fotos del dia.