AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




diumenge, 9 de juny del 2013

La colla de dolçainers i tabaleters El Terròs de Petrer farà un Concert de Bandes Sonores

Benvolgudes amics i amigues: La colla de dolçainers i tabaleters El Terròs de Petrer està preparant un Concert de Bandes Sonores basat en la idea original d' Antonio de la Asunción, Dolç Cinema i estrenada per la Colla "El Cudol".

 Per aquesta ocasió, l'espectacle estará dirigit pel director de la nostra colla Eliseu Garcia i Ripoll i ens oferirá un espectacle multimèdia, un recorregut pel món del cinema a través de música i d’imatges.


VÍDEO PROMOCIONAL

 
El Concert per a Bandes Sonores, és un viatge pels records que ens evoca el cinema mitjançant els sons de les nostres dolçaines. Podreu gaudir amb la música de les pel·lícules de l’oest, d’aventures, les bandes sonores més clàssiques, la tendresa de les pel·lícules de Disney i el ritme dels grans musicals.

Tots els arranjaments estan realitzats i adaptats per a dolçaines, percussió i altres instruments per Antoni de la Asunción i Andrés.

El concert serà el dia 29 de Juny a les 19h en el Teatre Cervantes de Petrer (C/Gabriel Payá, 18) Les invitacions són numerades i cal reservar-les amb antelació.

Podeu fer-se amb elles retirant-les en www.instanticket.es (antic www.servicam.es) Amb cada entrada que es presente a l'hora d'entrar al Teatre Cervantes el día del Concert li regalarem un record d'aquest esdeveniment. No dubteu en acudir, haurà moltes sorpreses

Vos esperem!!!!