AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI
dimecres, 26 de juny del 2013

FESTA DE FI DE CURS A L'IES DE CALLOSA ORLES DE 2n DE BATXILLERAT

Ací us deixem unes fotos de l'acte, molt bonic i emocionant, la part de la colla i encara més tot el muntatge de l'obra músico-teatral "Mamma Mia" per part dels alumnes.


També vos deixem el text que van llegir els presentadors de l'acte on la colla va donar les gràcies:

"LA COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS EL PINYOL, UNA DE LES DUES ASSOCIACIONS MUSICALS DEL POBLE DE CALLOSA, VOL DONAR LES GRÀCIES AL NOSTRE IES PER HAVER-NOS CEDIT UN PARELL D'AULES DURANT EL CUR ACTUAL I AIXÍ PODER CONTINUAR AMB LES CLASSES DE DOLÇAINA I TABAL.

HEM INTERPRETAT UNA MARXA MORA ANOMENADA ALS CUDOLERS.
EN ELLA HEM SUBSTITUIT ELS TIMBALS PER CAIXES DE PERCUSSIÓ FLAMENCA.

UNES CAIXES CONSTRUIDES ENGUANY PELS ALUMNES DE 4rt QUE AGAFAREN L'OPTATIVA DE TECNOLOGIA. DURANT ELS DARRERS TRES MESOS HAN ESTAT TALLANT, PEGANT, POLINT I ENVERNISSANT AQUESTS INSTRUMENTS DE PERCUSSIÓ TAN SORPRENENTS. EL RESULTAT EL TENIU ACÍ.

APROFITANT LA PRESÈNCIA DE TANTES PERSONES, VOLEM INFORMAR-VOS QUE EL PROPER SETEMBRE LA COLLA EL PINYOL CONTINUARÀ FENT CLASSES DE DOLÇAINA I TABAL.

QUI ESTIGA INTERESSAT ES POT FICAR EN CONTACTE AMB NOSALTRES PER APUNTAR-SE.

DE VEGADES NO ENS ADONEM DEL VALOR DE LES ASSOCIACIONS I DE LA SEUA FEINA DE TANTS ANYS. NOSALTRES LLUITAREM PER CONTINUAR EXISTINT.

GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU PERMÉS QUE LA COLLA EL PINYOL PUGA CONTINUAR EXISTINT I FENT CURSOS, TALLERS I EL QUE FAÇA FALTA PEL POBLE DE CALLOSA."