AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




dilluns, 1 de febrer del 2010

Exit del concert pro-Haití

Este diumenge hem celebrat el concert d'ajuda a les víctimes del terratrèmol d'Haití, on el poble de Callosa ha respost molt bé. S'han arreplegat al voltant de 1200€ que es destinaran a l'ONG de Metges sense Fronteres. L'auditori estava ple, ja que es van vendre totes les entrades i la gent va gaudir de les actuacions dels diferents grups que van participar.




Este tipus de format de concert sempre està abocat a l'èxit ja que els grups interpreten 3-4 peces i la gent està molt distreta amb la diversitat musical que ofereixen una banda de música, una coral, un grup de música innovador i de qualitat contrastada com Owix i una colla de dolçaines i tabalets.

Ací teniu la noticia publicada en la web de Callosadigital:

El concert organitzat per la Colla El Pinyol amb l’objectiu d’aconseguir diners per als damnificats del terratrèmol d’Haití ha sigut tot un èxit. A la convocatòria ha assistit un nombrós públic, exhaurint totes les entrades. A més de la Colla El Pinyol, han participat també al concert la rondalla de Cant i Corda de l’Associació d’Amics de la Música de Callosa d’En Sarrià (AAM), la Banda Juvenil de l’AAM i Owix.
En total s’han aconseguit recaptar més de 1200 euros que es faran arribar íntegrament a l’ONG Metges Sense Fronteres, que ha mostrat el seu agraïment amb una carta dirigida a tots els assistents.