AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




diumenge, 21 de desembre del 2008

Primera sessió del taller de construcció de caps de nano

Este dissabte 20 de desembre hem fet la primera sessió del taller de caps de nano.
El xicons del col·lectiu l'Empelt encarregats del taller i Toni Ferri ens han portat els tres motlles fets d'algeps (pels mateixos de l'Empelt i Toni unes setmanes abans) que ens serviran de base.



La manera de construir-los serà la mateixa que va utilitzar el tio "Cordera".
Primer fem un esbós sobre un full de paper blanc, per tenir una xicoteta idea de les característiques facials que volem destacar o exagerar.

Després anem remullant tires de cartró amb la mescla d'aigua i cola (feta amb midó) i anem pegant-les damunt d'un dels tres motlles d'algeps.


El primer dia hem fet equips i ens hem repartit entre tots els caps de nano que volem construir (la parella d'orientals, la de negres, els dos de raça blanca i el dimoni). Com que només tenim tres motlles, esta primera setmana hem començat els tres primers, els dos negres i l'oriental.

Els hem ficat dos capes de cartró i els hem mig eixugat amb secadors de cabell. Així la setmana vinent els podrem tallar per darrere. D'aquesta manera els podrem traure del motlle ara que ja s'aguanten sols, per tal d'acabar-los de donar una tercera capa de cartró i pintar-los.