AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




dimecres, 8 d’octubre del 2008

Roser i entradeta amb filà Beduins

Este dissabte 4 d'octubre hem tocat per primera volta en el Roser, dissabte vespra de festes de Callosa. Ens han llogat la filà Beduins, que s'havien quedat sense banda de música.

Els primers que han anat han sigut Jordi, Jaume i Llauis al dinar (de manera no oficial) però com sempre porten "l'escopeta" darrere n'han fet un tastet, a la mateixa carretera d'Altea.


Després, a poqueta nit, hem acodit els reforços. Com que molts de nosaltres també ens vestim i erem pocs, hem rellogat amics dolçainers de fora,... de la colla la Carabassa de Benimantell i de la colla Batiste Bigot de Benissa. Ens ho hem passat molt bé.

Abans del sopar a la "kàbila" hem fet un passacarrer pels diferents locals festers on també ens han convidat a beure de molt bon rotllo.

En acabar el sopar hem fet la popular (des de fa uns anys) entradeta, on totes les filaes disfressades han desfilat (quina fam que tenen de festa!!!!). Hem tocat Xavier el Coixo i als Cudolers (facilet per quedar bé esta primera volta, a vore si se n'adonen que es pot fer la mateixa o més festa amb una colla que amb una banda, i més econòmic... que en temps de crisi ja va bé).

L'amic Nazari Devesa ens ha passat estes fotos del sopar.