AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI
dimecres, 6 de desembre del 2017

Estreno del local nou de la colla

Este passat dilluns 5 de desembre hem inaugurat el local nou de la colla el Pinyol.

Un local amb les parets recobertes de cortinatge ignífug amb la intenció que puga absorbir el màxim possible la reverberació provocada pel potent so que genera una colla de dolçainers amb la percussió que duu associada.A partir d'ara ací és on farem classes per al nostre alumnat i també assajarem. Un espai que compartirem amb el grup de danses la Faltriquera de Callosa, que ja fa uns mesos l'ha estat utilitzant.

També hem estrenat dos instruments de percussió molt especials, adquirits les darreres setmanes: uns timbals (amb el seu carro) i un bombo de concert, comprats als amics de la desapareguda Colla "la Experimental" de Pego. Amb aquests instruments la colla el Pinyol donarà un gran pas endavant.

I com podeu veure, ens hem fet una foto conjunta, amb el polar nou que també hem comprat i tunejat, una peça que de ben segur usarem a les actuacions dels mesos d'hivern, amb el nostre logo brodat al pit, i el nom de la colla a l'esquena. Una colla que no para de créixer amb persones de Callosa i dels pobles veins de Polop, Tàrbena, la Nucia, Benimantell...

Des d'ací un agraïment a tots i totes els que heu fet això possible:

- En especial als actuals responsables polítics de l'Ajuntament de Callosa que tant ens han ajudat, el seu alcalde Pep Saval, el regidor de Cultura Xesco Guardiola, la regidora de Festes Rosa M. Savall,  la regidora d'Urbanisme i Agricultura Lumi Puigcerver,  la regidora d'Educació Estela Menaches i la resta de l'equip de govern.

- A Clara Soriano, presidenta del grup de danses la Faltriquera amb qui compartirem el local, per la benvinguda i el bon tracte que ens ha donat. També a Raquel Doménech per la seua incansable feina pels balls i danses tradicionals de les nostres terres, i les incomptables col·laboracions que hem tingut durant tants anys.

- A Juanvi Benimeli per les fotos que sempre que li demanem ens proporciona.

- A Pep Pont per la gestió, els bons consells i la professionalitat en fer unes cortines que han de tenir una utilitat tan especial i concreta.

- A Olga Ferrando pels brodats de qualitat fets en el polars.

- A Vicent Torrens, responsable de la colla la Experimental de Pego per haver-nos donat la possibilitat de comprar el seu material de percussió, i a Remei Oncina, pegolina, dolçainera i professora de llengua del nostre IES, per dur-lo a Callosa.
A tots i totes els que heu fet possible que la colla el Pinyol no desapareguera durant aquests darrers anys.

Gràcies a tota la colla: 

Irma Seguí, Pepa Pérez, Mingo Benimeli, Cristina Tolosa, Gerard Tomás, José L. Cantó "Xixola", Tomàs Avellà, Sílvia Rubio, Maria Cano, Javier Ferrer, Salvador Català, Joan Carles Ivorra, Paqui Cano, Dani Montiel, Joan Sanchis, Macu Guijarro, Joan Ambròs Server, Joan Benimeli, Joan Bordes, Aitana Salvà, José Mira, Ivan Gregori....