AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




dissabte, 20 d’octubre del 2012

Festes de Moros i Cristians 2012

Un altre any hem gaudit de les nostres festes de Moros i Cristians. Ens ho hem passat molt bé. Han estat les primeres festes post desaparició de l'Escola Municipal de Dolçaina. A pesar de tot el que ens han fet, continuem ací, més independents i forts que mai. Pròximament començarem les classes i assajos de la colla amb la nostra pròpia escola de dolçaina, que continuarà comptant amb Eliseu García de professor de dolçaina i Roberto Sayago amb la percussió.


foto del facebook de l'Associació de Moros i Cristians de Callosa


Volem donar les gràcies a 5 companys de la colla de dolçainers i tabaleters d'Atzaneta (la Lligassa), amb qui tots els anys compartim emocions al correfocs de Xixona, i que es van brindar a vindre a tocar amb nosaltres l'Arrancà del 2012 al matí, i per la vesprada l'entrada cristiana, participant en l'espectacular capitania organitzada pels Navarros.

foto del facebook de l'Associació de Moros i Cristians de Callosa

També volem donar les gràcies a esta filà per confiar amb nosaltres una altra vegada, i sobretot per donar-li un contingut musical tan complet i ple de detalls a este acte de les festes. Començant per la gran quantitat de dolçaines i sacs de gemecs que completaven les bandes de música, l'elecció de les peces . . . i en general la seua inversió en la MÚSICA.



Estigueu atents, intentarem penjar més fotos de la colla a les festes, . . . si algú en té alguna que ens la faça arribar.