AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI
dimarts, 15 de març del 2011

Nou èxit de la Colla el Pinyol

Este passat diumenge ens ho vam tornar a passar molt bé davant el nostre públic. Vam interpretar les peces que feia mesos que haviem estat assajant.El resultat va ser fantàstic, la diversitat de peces, junt amb les coreografies, la informació, fotos i vídeos projectats a la pantalla, històries i teatrets ...  van fer que el concert li passara al públic assistent molt ràpid.

La presentadora d'enguany va ser la nostra Irma Seguí, que es va poder deixar a Tiago amb son pare tota la vesprada (pensem que ja tenim una més que bona presentadora per a futurs espectacles).


Les xiques de la Companyia de Dansa de l'AAM, i en especial la seua directora Raquel Doménech ens van oferir un autèntic espectacle.Ací teniu el solo que ens oferí Raquel en el ball de boato "Marco Polo", inserida dins una escena que volia representar la vida i els costums àrabs.Altres peces on ballaren foren l'espectacular i extensa "Sant Antoni"; una obra que mirava de representar la vida i les temptacions del "santet dels animals" i les festes que a les nostres comarques celebrem per recordar-lo.


També volem destacar peces com el "Somni andalús" també amb coreografia, o el pas masero "Arrop i Talladetes", que cantà la colla com si d'un cor es tractara  .

Des d'ací donem les gràcies per la participació en el concert als diferents integrants del grup de metalls de la banda de l'AAM dirigits per J.S. Berenguer. Amb ells vam tocar diferents marxes mores i cristianes composades darrerament i que destaquen per oferir nous i subtils detalls, molt apreciats sempre per un públic que duu la festa dins, i a qui sempre li fa gràcia escoltar aquest tipus de música.

Com que no teniem fotògrafs, enguany hem agafat "prestades" les fotos publicades en el dacicallosa.

Pròximament penjarem els vídeos del concert, que amablement ens va enregistrar el germà de Valèria. Estigueu atents


Ací podeu veure els agraïments va fer la colla el Pinyol el dia del concert, que fonamentalment són:

1) - Per qui "paga" el concert, la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Callosa d'en Sarrià.

2) -  l'Associació d'Amics de la Música de Callosa AAM, que ens ofereix la possibilitat de comptar amb molts dels seus músics pertanyents a la banda de música la Primitiva, així com la seua Companyia de Dansa (a més de poder usar molts dels seus instruments de percussió).
De la AAM la colla el Pinyol no pot tindre altres paraules que les d'un sincer agraïment per les facilitats que ens han donat sempre que els hem demanat ajuda per organitzar o fer qualsevol cosa, i que volem que en el futur les nostres relacions siguen encara millors.

- A pantalla van eixir aquestes dues diapositives a la part final del concert:


- Al programa de mà que hi havia en cadascuna de les cadires hi havia el nom i el logotip de les dos entitats patrocinadores i col·laboradores, l'Ajuntament de Callosa i l'AAM. (encara que no disposem de cap fotografia del programa)

-Aquest és el cartell anunciant el concert que es va penjar en diferents llocs del poble els dies previ (on es pot llegir quines van ser les entitats patrocinadores i col·laboradores)

- I en el text que va anar llegint la presentadora hem extret els següents paràgrafs que són aquells en què es fa referència a agraïments:

1r paràgraf llegit en el moment anterior a la primera peça on tocaven els metalls:

“…EN ESTA SEGONA PART DEL CONCERT PARTICIPARAN COM JA ÉS HABITUAL, ELS INSTRUMENTS DE METALL DE LA BANDA DE MÚSICA, DIRIGITS PER JUAN SALVADOR BERENGUER.

VOLEM DONAR-LOS LA BENVINGUDA I LES GRÀCIES PER TORNAR A COL·LABORAR AMB LA COLLA UNA VOLTA MÉS”


2n paràgraf, llegit en el moment anterior a la primera peça on participaven les balladores:

“…TAMBÉ VOLEM DESTACAR LA IMPLICACIÓ QUE SEMPRE HA TINGUT AMB NOSALTRES RAQUEL DOMÉNECH I LES SEUES XIQUES DE LA COMPANYIA DE DANSA.

SEMPRE QUE LI HEM DEMANAT QUALSEVOL COSA ENS HA FET COSTAT I S’HO HA TREBALLAT AMB MOLTES GANES.

MOLTES GRÀCIES A ELLA I A TOTES LES BALLADORES”


3r paràgraf, llegit al final del concert, amb les diapositivas anteriors de fons en la pantalla:

“…PER AGRAIR ELS VOSTRES APLAUDIMENTS REINTERPRETAREM  EL BALL DE BOATO MARCO POLO, ARA UNA MIQUETA MÉS CARREGADET DE BOMBO, AMB ELS INSTRUMENTS DE METALL DE LA BANDA.

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER VINDRE, VOS ESPEREM EL CONCERT DE LA NIT DE SANT JOAN A LA PLAÇA DEL CONVENT”

( i des del nostre bloc aprofitant l'ocasió els tornem a donar les gràcies a tots, especialment a Raquel Doménech i Juansa Berenguer que van ser les dos persones que sense pertànyer a la Colla més es van implicar en què tot anara el millor possible)