AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




dilluns, 15 de març del 2010

Exit total del doble concert del dia de la dona

Este diumenge es van acabar els qualificatius per descriure el fabulós concert de la colla el Pinyol i els seus col·laboradors, que en van ser molts.



Tot va començar amb un passacarrer titolat "l'Estornell" composat pel nostre company Gerard, en acabant vam interpretar un espectacular pasdoble  "Rosa Carmina", on Alma ens va fer un solo.



En acabant vam interpretar el ball de nanos de Vinaròs, on per sorpresa, van eixir des del darrere on estaven amagats els nanos de Callosa, que ens van delectar amb la coreografia d'este ball de les comarques del nord.

Tot això gràcies als companys del col·lectiu l'Empelt de Callosa que van traure els caps de nano que vam construir ara fa un any en aquell curset tan divertit.





En acabar el ball dels nanos vam representar el detall especial del concert d'enguany, que no va ser altre que les tres parts de l'obra escrita per Toni de la Asunción, "Nit de Bruixes".

Les xiques dirigides per Raquel Doménech deixaren al públic amb la boca oberta, amb la fantàstica coreografia que feia setmanes que estaven preparant. Des d'ací moltes gràcies a totes i sobretot a Raquel per la seua implicació en este xicotet però emocionant projecte.



En acabar l'espectacular "Nit de Bruixes" vam interpretar una rumbeta "Ventall Obert" i la "Fantasia Llatina", les dues amb la participació del ballet.







A la segona part del concert tinguérem la col·laboració dels instruments de metall de la banda de música de Callosa, i ens va dirigir el seu director Juansa Berenguer.



En esta segona part del concert vàrem interpretar diferents peces de música festera:
Una marxa mora, "Al amir"; una marxa cristiana, "la batalla de Sant Hipòlit" i un espectacular pas masero "Tabal i Saragüells" que Mario Roig Vila ens havia arranjat expressament i que estrenàrem en primícia nosaltres en este concert.

Estes peces de música festera les vam ornamentar amb vídeos de entrades mores i cristianes de les festes de Callosa, i de les de Petrer per al pas masero. Per cert que volem agrair la desinteressada col·laboració de Abiguey Saval que es va brindar a ser la presentadora del concert, i a Sílvia Seguí que s'encarregà de la presentació feta amb l'ordinador i projectada en la pantalla.

Per acabar el concert tocàrem una havanera "Cor i Ànima", i la sempre emocionant "Muixeranga d'Algemesí".

Moltes gràcies a tots els que han fet possible este concert i a tots els assistents.

Prompte tindrem vídeos que ens passarà Valèria i ho penjarem, estigueu atents!!!!!!

Noticies sobre el concert:
Dací Callosa
AAMM