AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




dissabte, 9 de gener del 2010

Continua el fred: primer temporal del 2010

Pocs dies després del temporal que vam tenir a final de desembre amb entrada de vents siberians, ara en tornem a tenir un de nou però amb aire de procedència polar.


Les serres que envolten Tàrbena (ací es pot veure la part de Bijauca) també tenen la seua dosi del blanc element.

Les nostres serres s'han tornat a enfarinar la passada nit del 7 al 8 de gener, el segon dia de la tornada a l'escola després dels reis. Ja sabem que comparat amb el que està passant més al nord i a l'interior acò és "brossa de riu" però això és el que tenim...




La serra de Xortà esta volta ha tingut bastanta menys quantitat de neu que al desembre, però com que no tots els dies neva, ací vos deixe la foto. Com quasi sempre la serra més plena ha estat Serrella, de la qual no disposem de cap foto.



Tot i que la neu pràcticament només a caigut a les parts altres de les serres, este divendres 8 de gener, i amb un fort vent de gregal ha fet que fins i tot unes poquetes volves de neu arribaren al mateix poble cap a les 13:00h, circumstància que els escolars han aprofitat per jugar un poquet, encara que amb 4ºC no ha arribat a quallar.











Mentre feiem estes fotos de Bérnia des de l'Asil, es pot veure com estava nevant a la seua part de llevant, que quasi no es pot veure per la mateixa cortina de precipitació.