AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




dilluns, 21 de setembre del 2009

Intens cap de setmana

Bé ha acabat un cap de setmana amb moltes cosetes:

-El divendres a la nit es va celebrar el concert d'Owix al Palau Altea, i va resultar un éxit grandíssim, amb gran assistència de públic (el palau estava ple), la acústica del local va fer que el so necessari per gravar el DVD fora de bona qualitat, i com no podia ser d'altra manera els músics colaboradors, amics i el mateix grup Owix van posar tot el seu cor perquè tot anara bé. Per cert que el nostre Llauis va col·laborar en l'única cançó amb dolçaina del concert.

-El dissabte gran part de la colla, junt amb uns quants de l'Empelt amb els caps de nano nous, va anar a Bocairent, a l'aplec de la Federació Valenciana. Sembla que s'ho passaren molt bé. Ara només falta que ens envien alguna foto per fer-nos les dents llargues als que no vam anar.

-El diumenge a la nit ens va ploure en el concert de la banda de música (amb la que la colla el Pinyol col·laboràvem tocant "Tabal i saragüells", "Xamarcai" i "Èxodo") i després de la 2a peça, va començar una lleugera "arruixaeta", ens vam quedar a fosques (van saltar els ploms) i no va haver més remei que suspendre el concert, ... i sembla que es farà la propera setmana. Esperem que els núvols no ens acompanyen